Чоловік залишився без “Мустанга”, поки сходив у магазин

01.05.2018

26-річний житель смт. Вороніж Шосткинського району повідомив до поліції про зникнення свого мопеда. Молодий чоловік розповів: заходячи в місцевий маркет, він залишив мототранспорт під стінами магазину, а вийшовши з покупками, виявив пропажу «Мустанга».

На виклик негайно вирушили оперативники Шосткинського відділу поліції. Під час проведення ряду розшукових заходів вони переглянули записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу місця події, і на одному з них знайшли зафіксований момент крадіжки мопеду.

«За кілька годин наші співробітники розшукали підозрюваного, – коментує подію керівник Шосткинського відділу поліції Валерій Строкач. – Ним виявився 43-річний місцевий житель, що раніше вже мав судимості за вчинення майнових злочинів. Чоловіка знайшли та опитали. Він зізнається у скоєному, мотивуючи свій вчинок відсутністю грошей на прожиття».

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 289 КК України, ведуться відповідні перевірки на причетність підозрюваного до вчинення інших аналогічних злочинів на території району та області. За вчинене йому загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: