Біля 5-ї школи в Сумах встановлять “лежачого поліцейського”

02.05.2018

За дорученням депутатської комісії з питань законності та коммайна Сумської міськради управління Патрульній поліції в Сумській області надало свої рекомендації щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на двох проблемних, на думку депутатів, ділянках у Сумах. Зокрема – на перехресті вул. Лугової і вул. Набережної р.Стрілки та на вул. Доватора в районі 5-ї школи.

Щодо першого, то, на думку патрульних, для того щоб упорядкувати рух транспорту на цьому перехресті, тут потрібно облаштувати острівці безпеки з підвищеним бортовим каменем або ж напрямні острівці з нанесенням горизонтальної дорожньої розмітки.

З приводу ж 5-ї школи питання стояло про заборону проїзду по вул. Доватора важкого вантажного транспорту (в основному лісовозів). У патрульній поліції вважають, що введення такого обмеження цілком можливо за умови організації об’їзду тієї ділянки вулиці, де розташована школа, через вул. Народну, Лебедєва-Кумача, Піщанську, пров. Севастопольський, вул. Хвойну, пров. Хвойний, вул. Соснову і Фізкультурну.

Крім того, на думку патрульних, у зв’язку з великою інтенсивністю руху транспорту по вул. Доватора і обмеженою видимістю на тій ділянці, де знаходиться школа, потрібно терміново встановити тут пристосування для примусового зниження швидкості «лежачий поліцейський».

Як відомо, рішення про організацію дорожнього руху приймає виконком. Тож тепер депутатська комісія повинна внести рекомендації патрульної поліції на розгляд міського керівництва.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: