Вночі у Сумах напали на поліцейського

02.05.2018

Злочин було здійснено 30 квітня близько 2.30 ночі на вул. Прокоф’єва біля будинку № 24.

Співробітник поліції повертався додому. Не дійшов буквально 300 м, як ззаду на нього напали троє і почали бити по голові. За попередніми даними, у поліцейського перелом щелепи, носа і струс мозку. Нападники відібрали у нього особисті речі: ключі від квартири, автівки, годинник, сумку, телефон, гаманець і зникли з місця злочину.

Потерпілий зміг самостійно дістатися додому і набрати 102. По телефону він описав автомобіль, на якому, попередньо, переміщалися злочинці (за кілька хвилин до нападу він звернув увагу на авто, яке рухалося за ним). За даними, які вимагають уточнення, потерпілий – співробітник підрозділу кіберполіції.

За описом автомобіля наряд патрульних зупинив автівку і затримав водія, який у авто був сам. Затриманий – сумчанин 1989 р. н., раніше не судимий, офіційно ніде не працюючий.

Особи двох інших нападників наразі встановлюють. За даними прес-секретаря прокуратури Сумської області Наталії Науменко, затриманому оголосили підозру за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Сьогодні, 2 травня, прокурор направив клопотання про обрання йому запобіжного заходу слідчому судді Ковпак райсуду м. Сум. Прокуратура просить взяти його під варту без можливості застави.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: