Стали відомі деякі подробиці пожежі в багатоповерхівці на Лушпи

03.05.2018

Нагадаємо,  вчора, 2 травня, близько сьомої вечора, сталася пожежа в 9-ти поверховому будинку №10 по проспекту М. Лушпи. Як встановили рятувальники на місці події,  горіла 2-х кімнатна квартира на 4-му поверсі.

Другий черговий караул ПСЧ, який прибув на місце події за лічені хвилини після виклику, провів розвідку вогнища загоряння і в короткий термін ліквідував пожежу з використанням стандартної висувної драбини.

Офіційних звітів про подію поки немає, але, якщо судити за доступними фото і відео в соцмережах, можна чітко визначити, що до моменту прибуття рятувальників, у вогні було як мінімум дві суміжні кімнати квартири, з яких валив інтенсивний густий дим.

За версією 83-х річної господарки квартири, причиною виникнення пожежі став «вибух» телевізора у великій кімнаті, проте, оскільки вона в цей час вона перебувала на кухні і сам момент загоряння не бачила, точно це стверджувати не можна.

Господиню квартири, а також її 4-х річну онуку, вивела із задимленої квартири випадкова перехожа, яка, побачивши дим, прийшла до них на допомогу.

Повний збиток від пожежі поки не встановлювався, але судячи з інтенсивності площі горіння, а також того факту, що застосовувалися вогнегасні рідини, могли постраждати квартири як знизу, так і над осередком пожежі.

Джерело: http://city.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: