У Сумах не будуть ремонтувати фонтани на Харківській

03.05.2018

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Капітальний ремонт фонтанів на вул. Харківській та прилеглій території».

«Произвести ремонт фонтанов возле Харьковской, 3, Харьковской, 23 и прилегающей территории, поставить фонарные столбы. Когда-то фонтаны работали. Мы любовались креативным дизайном, красотой и они могут удивлять нас, а также гостей города еще долгие года. Улица Харьковская – это центр города», – писав автор петиції Собаєв Петро Олександрович.

Відповідь на петицію:

“Витрати на зазначені в петиції заходи міським бюджетом м. Суми на поточний рік не передбачені. З огляду на важливість питання, піднятого в петиції, з метою організації реконструкції зазначених об’єктів, департаментом інфраструктури міста направлено до департаменту фінансів, економіки та інвестицій пропозицію про внесення на розгляд депутатського корпусу міської ради питання фінансування цих заходів у 2018 році. При забезпеченні відповідного фінансування, виконання робіт по реконструкції фонтанів біля будинків № 3 та 23 по вул. Харківській і облаштування освітлення буде включено в план відновлювальних робіт об’єктів благоустрою на поточний рік”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: