Жителя Сумщини посадили за спробу вирвати сумку з рук перехожої

03.05.2018

Буринським відділом Конотопської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно 25-річного жителя Глухівського району, який намагався пограбувати випадкову перехожу.

Подія сталась 15 січня 2018 року в м. Буринь Сумської області. Зі слів потерпілої, вона йшла в бік залізничного вокзалу. До неї раптом підбіг чоловік, який вдарив по нозі та намагався вирвати із рук сумочку. Жінка почала відчайдушно захищати своє майно. Вона не відпускала із рук сумочку, відтак ручки відірвались і всі речі впали на землю. Після чого грабіжник втік. Потерпіла звернулась до поліції. Вже через декілька годин правоохоронці затримали грабіжника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за подібні злочини чоловік, який при цьому умовно-достроково звільнений. Встановлено, що грабіжник перебував у стані наркотичного та алкогольного сп’яніння.

Як повідомила прокурор Буринського відділу Конотопської місцевої прокуратури Світлана Бокатова, за вироком суду першої інстанції 25-річного чоловіка за ч. 3 ст. 15/ч. 2 ст. 186 (замах на грабіж, поєднаний із насильством) КК України засуджено до чотирьох років позбавлення волі. До вказаного вироку суд приєднав не відбуту частину покарання та остаточно засудив обвинуваченого до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: