Рятувальники повідомили подробиці пожежі в п’ятиповерхівці на Супруна

03.05.2018

Як уже інформували “Сумські дебати”, сьогодні, 3 травня, в одній із квартир житлового будинку по вул. Супруна в м. Суми сталася пожежа. Про це до Служби порятунку  повідомила випадкова перехожа, яка, проходячи повз будинок, побачила дим із вікна 4-го поверху.

На місце події було направлено чергові караули 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину частини спеціальної пожежної техніки. Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що горіння відбувається в квартирі на 4 поверсі. В одній з квартир на 5 поверсі жінка опинилась у димовій пастці і не могла самостійно покинути небезпечну зону.  Віддавши їй власний апарат для захисту органів дихання рятувальники вивели жінку на свіже повітря, таким чином людське життя вдалось врятувати. Ще 4 особи були евакуйовані з 2 та 3 поверхів.

Всього для ліквідації загоряння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 13 чоловік особового складу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області. Об 11:29 пожежу біло локалізовано, а об 11:43 повністю ліквідовано.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: