Аварію в центрі Сум усував п’яний комунальник

04.05.2018

Жителі обласного центру нарікають на незручності, пов’язані з ремонтними роботами на вул. Набережна р. Стрілки, де ще 11 квітня сталася аварія на колекторі. Нагадаємо, ситуацію ускладнили розміщені на каналізаційній мережі МАФи, які заважають працювати водоканалівцям.

Оскільки комунальники повністю перекрили пішохідну частину, містянам доводиться рухатися дорогою із пожвавленим рухом, наражаючи своє життя на небезпеку. Сумчанин Ярослав у Фейсбуці розповів, що намагався отримати відповідь від працівників КП “Міськводоканал”, чому так відбувається, але ця спроба закінчилась викликом поліції. Як з’ясувалося, один із спеціалістів, виконуючи важливу роботу, знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

“З приводу ремонтних робіт на Наберіжній річки Стрілці. Вчора писав пост про повністю перекриту пішохідну частину, що змушує людей наражати своє життя на небезпеку та рухатись по дорозі зі жвавим рухом! Намагання з’ясувати чому так, закінчилось викликом поліції. Один із працівників «міськводоканалу» виявився нетверезим, про що склалася постанова. Поліцейський взяв мої пояснення та зробив декілька дзвінків, але вирішення даного питання відклалося до завтра (як мінімум). До патрульних питань немає, але нешановні Міськводоканал Сумської міської ради, чи думали ви про життя людей, за чий кошт ви живете?” – запитує Ярослав у соцмережі, хоча запитання, скоріше, риторичне…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: