На перехресті в Сумах – ДТП

04.05.2018

3 травня близько 19.10 у районі перехрестя вулиць Ковпака та Веретенівки автомобіль «ВАЗ-21103» зіткнувся з мотоциклом «Charger». У результаті дорожньої події був травмований водій мотоцикла. Поліція проводить перевірку автопригоди в рамках відкритого кримінального провадження.

За попередньою інформацією, 46-річний водій ВАЗівки та 47-річний мотоцикліст зіткнулися під час здійснення поворотного маневру на перехресті вулиць Ковпака та Веретенівка. У результаті автопригоди водій мотоцикла отримав ушкодження правої частини тіла. Потерпілого було госпіталізовано до Сумської обласної клінічної лікарні, де медики діагностували у нього закритий перелом правої ключиці та закритий перелом ліктьового відростку правої кисті.

В обох водіїв відібрані зразки крові на вміст алкоголю, а транспортні засоби поміщено на штраф майданчик Сумського відділу поліції. «За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, – говорить Андрій Сошка, т. в. о. начальника Сумського відділу поліції. – Слідчими призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди та її винуватець».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: