У Сумах на пожежі рятували чоловіка

04.05.2018

3 травня о 22:12 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Врожайній обласного центру. Уже за 4 хв. на місце виклику прибув черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

У будівлі спостерігалось сильне задимлення, тому працювати довелось у апаратах для захисту органів дихання. Під час проведення розвідки у кімнаті вогнеборці виявили непритомного господаря 1964 р. н. Через вікно його винесли на вулицю. Ще до прибуття медпрацівників рятувальники за допомогою захисного апарату на стисненому повітрі проводили постраждалому штучну вентиляцію легень.

Одночасно здійснювалась ліквідація пожежі. О 22:59 вдалось локалізувати загоряння та запобігти його подальшому поширенню дерев’яними стінами на весь будинок, а о 00:04 — полум’я приборкали.

Лікарі «швидкої», які прибули на місце пожежі, надали постраждалому необхідну допомогу та терміново доправили до реанімаційного відділення 5-ї міської клінічної лікарні.

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: