Юнак обікрав квартиру в Сумах

04.05.2018

У поточному році поліцейські вже розкрили 634 крадіжок чужого майна, 10 з яких – за минулу добу. На збільшення цього показника спрацювали правоохоронці більшості районів області та обласного центру.

Так, у Сумах працівники поліції розшукали 19-річного юнака, який обікрав квартиру, що винаймав. З оселі 49-річної власниці він вкрав телевізор та здобув собі кримінальну відповідальність. Ще двох зловмисників викрили в тату-салоні та в приміщенні одного з навчальних закладів: 29-річний сумчанин вкрав куртку в свого однолітка, 15-річний хлопець спокусився на мобільний свого неповнолітнього знайомого. 

Ще двох зловмисників викрили працівники Сумського районного відділу. Вони встановили двох чоловіків 20 та 55 років, які нишпорили по дачних будинках та господарських приміщеннях і викрадали металеві вироби. Подібного «металошукача» викрили й у Великописарівському районі: там 49-річний місцевий вирішив покращити свої матеріальні статки за рахунок одного з держпідприємств, з якого вкрав 120 кг металевих виробів: їх працівники поліції вилучили та повернули власнику. 

В Ямполі правоохоронці розкрили крадіжку велосипеда. Підозрюваним виявився 38-річний житель району, який скористався недбалістю 59-річного чоловіка та поцупив біля магазину його залишений без нагляду велосипед. 

За всіма фактами в поліції слідчі відкрили відповідні кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, в рамках яких правоохоронці перевірять всіх підозрюваних на причетність до інших подібних майнових злочинів. У залежності від тяжкості злочину всім їм загрожує покарання у вигляді сплати штрафу чи навіть ув’язнення строком до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: