У cелах Сумщини побудують 12 амбулаторій

04.05.2018

Під час наради з головами районів та ОТГ начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій БУТЕНКО наголосив на необхідності початку будівництва цих медичних закладів

«На території області ми будуватимемо 5 амбулаторій групової практики та 7 амбулаторій монопрактики. Розташовані вони будуть в селах – с. Чернеча Слобода Буринського району, с. Угроїди Краснопільська ОТГ, с. Синівка Липоводолинський район, в с. Коровинці Коровинська ОТГ Недригайлівського району, с. Кардашівка та с. Пологи Черничанська ОТГ Охтирського району, Мала Павлівка Комишанська ОТГ Охтирського району, с. Бездрик Бездрицька ОТГ Сумського району, а також у селах Степанівка та Кияниця Сумського району», – повідомив начальник управління охорони здоров’я.

За словами Сергія Бутенка, кошти з державного бюджету на будівництво амбулаторій вже надійшли в область. Днями має бути затверджена Постанова Кабміну про порядок використання цих коштів. «Будівництво 12 амбулаторій, які ми запланували, нам потрібно розпочати в цьому році. Вони мають відповідати  типовим проектам Міністерства охорони здоров’я, що  розроблені за європейськими стандартами», – додав він.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: