«А-МУССОН» піднімає тариф

04.05.2018

ТОВ «А-МУССОН» інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послугу зі збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів.

За період дії тарифу, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 06.04.2016 року № 166, відбулися зміни, які впливають на розмір тарифу, а саме: зросла вартість палива, мастильних матеріалів, підвищилася мінімальна заробітна плата, вартість запасних частин, комплектуючих тощо

Також вступив у дію Закон України «Про відходи», яким передбачена необхідність роздільного збору відходів, що також відображається на розмірі тарифу. Подальше застосування діючих тарифів не покриває фактичної собівартості послуг, що призведе до погіршення їх якості, так як відсоток відшкодування затвердженим тарифом собівартості послуг становить 76 %. Враховуючи наведені зміни, розмір середньозваженого планованого тарифу збільшується на 100 %.

Тариф розраховано з урахуванням рентабельності: для населення – 10 %, бюджетних установ – 10 %, для інших споживачів – 35 %.

Періодичності надання послуг встановлена для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – 1 раз на тиждень.

Новий розмір тарифу розрахований відповідно до діючого законодавства України, з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів».

ТОВ «А-МУССОН» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб протягом 7 календарних днів з дня розміщення цього повідомлення за адресою: 40009, м. Суми, вул. Ярослава Мудрого,71, оф. 208, тел. (0542) 22-35-59, ел. адреса: a-musson@ukr.net.

Тарифи або Переглянути не завантажуючи

Нагадаємо, нові тарифи розрахувало і ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: