Сумчанам увірвався терпець через ліфт, що не працює 3 місяці

05.05.2018

У багатоповерхівці № 78 на вулиці Героїв Крут уже три місяці не працює ліфт. Увесь цей час люди наче запроторені у власному домі, адже частина мешканців має проблеми зі здоров’ям і не в змозі долати десятки сходинок щодня.

Ліфт відремонтований, але не працює.

“У мене гонартроз колінного суглоба – я не можу ні спуститися, ні піднятися. Мені дуже важко. Уже майже місяць живу, практично не виходячи нікуди. Це взагалі неподобство! Все ж таки у нас життя повинно продовжуватися, а нас заперли тут і все “, – скаржиться пенсіонерка Галина, яка мешкає на 8 поверсі.

Сестра пані Євгенії, перенісши онкологічну операцію, вимушена йти вгору сходами, а кожен крок для неї болючий.

“Онкологія – це не проста операція, це не поріз пальця, і зараз ми після уколів хімії піднімаємося на 10 поверх із лавочкою. У мене є свідки, вони бачили, як я її піднімаю”, – розповідає жінка.

У  своєму ЖЕКу “Рембуд”порозуміння не знайшли –  привернути увагу директора у людей не вийшло, тож вони звернулися до департаменту інфраструктури. Там сказали, що необхідно зібрати комісію, але скільки часу займе, щоб ліфт запустили, – невідомо.

Джерело:http://sts.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: