Сумчани заборгували КП “Міськводоканал” 13 мільйонів

05.05.2018

На сьогодні заборгованість населення перед КП «Міськводоканал» сягає 13 мільйонів гривень, тому підприємство звертається до усіх боржників з великим проханням вирішити питання оплати спожитих послуг. В іншому разі підприємство буде змушене звернутися до суду з позовною заявою для подальшого примусового стягнення боргу за комунальні послуги. Відповідно до чинного законодавства ставка судового збору за подання позовної заяви до суду становить 1 762 гривні і згідно зі ст. 141 ЦПК України покладається на відповідача.

У разі відсутності можливості сплатити накопичену суму заборгованості у повному обсязі споживач може укласти договір реструктуризації боргу за адресою: м.Суми, вул.Білопільський шлях, 9, каб.№4, маючи при собі паспорт та картку платника податку.

Для проведення додаткової інформаційно-роз’яснювальної роботи представниками КП «Міськводоканал» будуть рознесені боржникам особисті повідомлення про заборгованість за спожиті послуги.

Оскільки існує безліч випадків, коли квартирні грабіжники видають себе за працівників комунальних служб і намагаються потрапити до чиєїсь домівки, то просимо не втрачати пильності. Якщо до Вас завітала особа, котра назвалась представником водоканалу, в першу чергу, попросіть її пред’явити посвідчення.

Уточнити інформацію та з’ясувати обставини візиту представника КП «Міськводоканал» можна за телефонним номером 700-153.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: