У Сумах перекинулася маршрутка з людьми

05.05.2018

Вчора, 4 травня, о 18:50 у Сумах, на вулиці Тополянській, перекинулася маршрутка з людьми. Сталося це через зіткнення з легковим автомобілем Chery Tiggo. Серед пасажирів були й діти.

Під час виїзду з прилеглої території вулиці на головну, водій Chery Tiggo не надав перевагу в русі маршрутному засобу, внаслідок чого допустив із ним зіткнення. «Водій автобусу намагався уникнути автопригоди, проте наїхав на бугор. Внаслідок удару та наїзду на перешкоду маршрутка перекинулась. Постраждалих немає», — повідомив Олег Сологуб, прес-секретар Патрульної поліції Сум.

Потерпіла дівчина, яка перебувала під час зіткнення в автобусі, розповідає, що більшість людей вийшли з маршрутки на зупинці перед зіткненням. «Иномарка не остановилась перед спуском к речке, чтобы посмотреть на ситуацию на дороге, и рванула прямо на нас. Повезло, что лег автобус с нами плавно. Всё благодаря водителю, который сделал всё возможное, чтобы не было жертв. Было очень страшно, шок, дети перепугались и плакали. С меня слетела обувь, получила кучу синяков, отделалась ссадинами и слава Богу», — розповідає Лідія.

На винуватця складено адмінпротокол за ст.124 КУпАП.

Відео – за посиланням.

Джерело: sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: