Молода сім’я ледь не задихнулась аміаком

05.05.2018

Молода родина поверталася із села Сваркове додому до Глухова, коли біля повороту на вул. Хреннікова людям стало важко дихати. Всюди був запах хімічної речовини, що проникав у щілини автівки.

«Згодом ми побачили фуру на узбіччі дороги. На цистерні красувався надпис: Розчинний аміак. Небезпечно». А поруч стояла ще одна вантажівка, і двоє чоловіків без захисних масок переливали аміак трубками!

Ми спочатку хотіли зупинитися та зробити їм зауваження щодо цих жахливих дій, але потім злякалися за здоров’я нашої маленької дитинки, що спала на задньому сидінні машини. Тому мовчки рушили далі. Аж раптом побачили ще одного чоловіка – він йшов по дорозі, закриваючи ніс рукою. Було видно, що йому смердить та речовина. До речі, запах аміаку супроводжував нас кілометри 2. Цю ділянку шляху ми ледве здолали», – розповіла жінка.

У глухівчанки виникло логічне питання: що це відбувалося за містом біля вул. Хреннікова, та чи нормальне це явище – виконувати маніпуляції з хімічними речовинами поруч з людьми та без захисного приладдя?

Дійсно, так не повинно бути, говорять у санстанції, але відносно даного конкретного випадку сім’я повинна була в першу чергу сповістити про побачене спеціалістам, щоб вони вжили необхідні заходи.

Джерело: http://kourier.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону
24.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 49 вибухів
24.04.2024 Сумська красуня продовжує підкорювати Норвегію

Коментарі: