У сумській мерії хочуть сворити новий відділ

07.05.2018

Під час апаратної наради в Сумській міській раді Олександр Лисенко знову анонсував створення відділу контролю, який би підпорядковувався тільки йому.

Активісти, які два тижні тому критикували директора КП «Шляхрембуд» Олександра Вегеру за стан доріг, цього разу похвалили за дотримання стандартів при виробництві асфальту, але ніяк не за ремонт.

Мер Сум запропонував знову, як і рік тому, створити в структурі органів влади відділ контролю, який би контролював якість ремонту доріг, тротуарів, житлового фонду, роботу комунальних підприємств і т.д.

“Я думаю, це повинен бути як транспортний відділ, який безпосередньо підпорядковується профільному заступнику.  Але в цьому випадку відділ контролю повинен підпорядковуватися безпосередньо міському голові. І якщо ми знайдемо мало того, що неякісно щось зроблене, але і хтось кудись подів кошти, ми ж можемо перевірити всю бухгалтерію, звернемося в правоохоронні органи, і вас знайдуть. Я поки не готовий презентувати, як це буде виглядати, але там повинні працювати незаангажовані фахівці”, – сказав керманич.

Нагадаємо, в минулому році мер Сум вже висловлював ідею про відділ контролю, який би підпорядковувався тільки йому. Закінчилося тим, що такий відділ створили всередині департаменту інфраструктури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: