Слідчий поліції, пійманий на хабарі, зможе вийти з-під варти під заставу

07.05.2018

За клопотанням слідчого СБУ, погодженого прокурором прокуратури Сумщини, затриманому напередодні слідчому поліції обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі понад 105 тис. грн.

Нагадуємо, що в п’ятницю, 4 травня 2018 року, слідчого Краснопільського відділення поліції затримано за підозрою у вимаганні та одержанні 7 тисяч гривень неправомірної вигоди. Встановлено, що правоохоронець, який має спеціальне звання старший лейтенант поліції, обіцяв місцевому жителю закрити кримінальне провадження, розпочате стосовно нього за фактом спричинення легких тілесних ушкоджень односельцю. Обумовлену суму поліцейському чоловік перерахував на банківську картку.

Затриманому вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: