З’явилися подробиці пожежі в автокооперативі

07.05.2018

Як ми повідомляли, у Шостці вночі в одному з автокооперативів горів гараж. Наразі з’явилися подробиці події.

Опів на другу ночі наряд реагування поліції охорони отримав сигнал про спрацювання охоронної сигналізації в одному з гаражів місцевого автокооперативу. Менше трьох хвилин знадобилось правоохоронцям, щоб прибути на місце події. «Наближаючись до гаражу, ми помітили, що назовні, крізь щілини, пробивається дим, – розповів старший сержант поліції охорони Андрій Хоменко. – Часу на роздуми не було – діяти треба було негайно».

Далі все залежало від чітких та професійних дій наряду. За лічені секунди інформацію про пожежу було передано рятувальникам. Пожежні прибули одразу і за лічені хвилини завадили розповсюдженню вогню на інші будівлі. Наряд поліції охорони теж не залишився осторонь справи – разом з рятувальниками викотили з палаючого приміщення автомобіль «Skoda», який, до речі, залишився майже неушкодженим.

Невдовзі приїхав і власник гаражу, який щиро дякував правоохоронцям та рятувальникам за оперативність, адже завдяки злагодженим діям вдалось уникнути значних матеріальних наслідків.

«Причина пожежі поки що встановлюється, – говорить Олег Антонюк, начальник Управління поліції охорони в Сумській області. – Проте, такі випадки – непоодинокі. Завдяки сучасним засобам охоронної сигналізації, щороку надходять десятки викликів пов’язаних з загорянням».

Олег Антонюк також повідомив, що оповіщувачі, які при встановленні охоронного обладнання пропонує поліція охорони, передають на пульт централізованого спостереження інформацію не тільки про «непроханих гостей», а й про пожежу, що дає змогу уникнути значних матеріальних збитків. «Наряд реагування поліції охорони, прибувши на місце виклику, самостійно приймає рішення за обстановкою, що виникла, залежно від того, хто перед ними – злочинці чи вогонь. А прибувають поліцейські охорони на такі спрацювання, як правило, завжди першими», – наголосив очільник поліцейських охорони Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: