Жителя Сумщини “поховали” живцем

07.05.2018

У мережі поширюється недостовірна інформація про конотопчанина В’ячеслава Ковтуна, якого буцімто у ході бойових дій ліквідували на Донбасі як бойовика «ЛДНР».

Першоджерелом інформації про «лівкідованого бойовика» став користувач «Twitter» Necro Mancer, у якого 26,6 тисяч читачів. Допис підхопили деякі ЗМІ, а згодом його почали поширювати у конотопських спільнотах у Фейсбуці.

Під час перевірки інформації вдалося знайти «ліквідованого бойовика» В’ячеслава Ковтуна та навіть поспілкуватися з ним. За словами чоловіка, про матеріали у ЗМІ з його участю дізнався від друзів. Хто і навіщо розповсюдив таку інформацію — не знає. «У Донецькій та Луганській областях я взагалі в житті ніколи не був. Відношення до сепаратизму ніякого не маю. <…> Люди різні бувають, всім не поясниш. І от як бути? Доводиться якось розбиратись. Друзі та рідні шоковані не менше від мене. Мені здається, що така ситуація була б неприємна кожному», — говорить В’ячеслав Миколайович.

В’ячеслав Ковтун повідомив, що сьогодні, 7 травня, був у місцевому відділі СБУ, де взяли його данні та всю інформацію. Також він подав заяви до поліції та прокуратури. Чоловік також розповів, що з 2000 року на пенсії, він військовий пенсіонер. Зараз офіційно працевлаштований в охоронній фірмі. Говорить, що десятки людей можуть підтвердити його місцеперебування за останні 7-8 років.

Джерело: topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: