Інформацію про блокування казенного заводу «Зірка» спростували

07.05.2018

Командир військової частини 3022 Національної гвардії України Олександр Желновач спростував інформацію про те, що через проблеми з енергопостачанням військовослужбовці блокували прохідні казенного заводу «Зірка» і не пропускали працівників.

Нагадаємо, через величезну заборгованість ШКЗ перед енергокомпанією було відключено електрику не тільки на підприємстві, а й у в/ч 3022, яка є частиною цілісного майнового комплексу «Зірки» (підрозділ не платить за комунальні послуги, платить казенний завод).

«Як ми можемо самі себе блокувати? Якщо ми охороняємо це підприємство!», – каже Олександр Желновач. Він стверджує, що вчора, 6 травня, була дощова погода, рації підсіли (через відсутність електрики дротяний зв’язок не працює). Пропуск працівників підприємства був ускладнений. Це тривало приблизно протягом години.

Командир військової частини поінформував, що з 28 березня в/ч 3022 – без електрики. Зараз підрозділ використовує генератори. Варіантів вирішення проблеми декілька, один із них полягає в тому, щоб передати територію військової частини на баланс Національної гвардії, і вона буде платити за спожиту електроенергію. Поки питання залишається відкритим.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: