Володимир Пилипейко придбав макет зброї для шосткинського клубу військово-історичної реконструкції «Пам’ять»

08.05.2018

З проханням допомогти у придбанні макетів зброї до депутата Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимира Пилипейка звернувся керівник громадської організації «StReam» Володимир Кушнірьов. До складу громадської організації входить клуб військово-історичної реконструкції «Пам’ять», де колекціонують одяг, взуття, значки, зброю та іншу військову атрибутику Радянського Союзу часів Другої світової війни.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, шануючи героїчний подвиг народу в ті роки, вже не перший раз допомагає громадської організації і клубу військово-історичної реконструкції «Пам’ять». Вчора, 7 травня, депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко, депутат Шосткинської міськради Віктор Калиновський і помічник депутата облради з юридичних питань Дмитро Єфіменко передали до клубу «Пам’ять» макет гвинтівки Мосіна. У селі Ображіївка опозиціонери поклали квіти до пам’ятника Тричі Герою Радянського Союзу І.М. Кожедубу.

Керівник громадської організації «StReam» Володимир Кушнірьов подякував за надану підтримку: «Люди повинні знати свою історію. У клуб реконструкції «Пам’ять» можна завжди звернутися, подивитися на предмети військового часу Другої світової війни, постріляти зі зброї».

До слова, під час міських свят клуб реконструкції «Пам’ять» влаштовує відтворення боїв тих часів і виставку експонатів. Така експозиція працюватиме в центрі Шостки і в рамках святкування 9 Травня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: