Пацієнти Шосткинського госпіталю отримали в подарунок до Дня Перемоги телевізор і відремонтовану санітарну кімнату

08.05.2018

7 травня провідати пацієнтів Шосткинського терапевтичного відділення Сумського обласного клінічного госпіталю ветеранів та інвалідів війни прийшли депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко і правозахисник Дмитро Єфіменко.

«Вітаємо вас з наступаючим Днем Перемоги. Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, миру і добра. Наша душевна вдячність і низький уклін вам за мирне небо і щасливі посмішки дітей! Ми зі свого боку докладемо всіх зусиль, щоб ви відчували себе соціально і економічно захищеними!» – зазначив Володимир Юрійович. Обласний обранець проінспектував виконання ремонтних робіт санітарної кімнати і електрощитової. Нагадаємо, Володимир Пилипейко ініціював виділення коштів з обласного бюджету на ремонт в госпіталі.

«У нас виникла нагальна проблема – необхідно було зробити ремонт в санітарній кімнаті. Ми звернулися до Володимира Юрійовича, щоб він допоміг у вирішенні проблеми. На ремонт було виділено 100 тисяч гривень. Ми дуже задоволені проведенням ремонту. Бригада працівників робить все якісно і красиво. Через тиждень пацієнти вже будуть приймати душ у відремонтованій санітарній кімнаті. Також буде відремонтовано електрощитова. Там замінять зруйновану стіну і двері», – розповів заступник начальника госпіталю з загальних питань Михайло Стойко.

Вперше побував в Шосткинському госпіталі правозахисник Дмитро Єфіменко. Представник ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ подарував пацієнтам новий сучасний телевізор: «Ми шануємо ветеранів за їх подвиг і героїзм. Оточити ветеранів своєю любов’ю і турботою – наш борг. Сьогодні напередодні 9 Травня ми подарували пацієнтам госпіталю сучасний телевізор, щоб у День Перемоги вони змогли подивитися улюблені кінострічки».

У Шосткинському госпіталі можуть отримати ряд медичних послуг інваліди війни, учасники бойових дій, діти війни, учасники антитерористичної операції з Шостки, Ямполя, С-Буди, Кролевця, Глухова. За рік курс лікування проходять близько 600 пацієнтів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: