У Сумах ремонтують приймальне відділення дитячої лікарні

08.05.2018

Близько двох тижнів тому в Сумській міській дитячій клінічній лікарні ім. Св. Зінаїди почався ремонт приймального відділення. Всі роботи взяв на себе благодійний фонд «Технологія», який в лютому поточного року презентував оновлене педіатричне відділення в дитячій поліклініці №2.

Як повідомив головний лікар Сумської міської дитячої лікарні ім. Св. Зінаїди Олександр Ємець, упродовж попередніх років спільно з міською владою вони відремонтували деякі відділення, реанімацію, закупили сучасне обладнання для рентген-кабінету і провели в ньому капітальний ремонт, а тепер дійшла черга і до приймального відділення.

«На даний момент практично всі відділення відремонтовано і знаходяться в гарному стані. Залишилося тільки приймальне відділення – звідти починається знайомство пацієнтів із лікарнею. У день сюди потрапляє близько 50 дітей, а в рік це до 14 тис. пацієнтів. У зв’язку з цим ми вирішили зупинитися на ремонті такої важливої складової лікарні» – роз’яснює Олександр Ємець.

За словами члена наглядової ради благодійного фонду «Технологія», в цілому ремонт обійдеться приблизно в 3 млн грн, однак сума може зрости, якщо будуть додаткові витрати. Роботи обіцяють завершити через 3 місяці.

На час ремонту прийом пацієнтів здійснюється в інфекційному відділенні №3. Після проведення всіх робіт заїзд швидкої і прийом пацієнтів здійснюватиметься з двору. Також там будуть облаштовані 3 інфекційних бокси, що, на думку адміністрації лікарні, дозволить більш якісно надавати медичні послуги і убезпечити маленьких пацієнтів від інших хвороб. Перед лікарнею за рахунок бюджетних коштів мають намір зайнятися благоустроєм території: замінити бордюри, укласти новий асфальт і розширити паркування для автомобілів. Разом із тим, у планах також і облагороджування дворової території.

Джерело: https://www.0542.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: