З’явилося відео переслідування злочинця, який порізав таксиста

08.05.2018

Патрульні оприлюднили відео затримання по гарячим слідам чоловіка, який наніс тілесні ушкодження таксисту та заволодів його авто. Як уже повідомляли “Сумські дебати”, подія сталася вночі 8 травня в Охтирці.

Слідуючи в напрямку Полтавської області, у селі Мала Павлівка, вартові порядку помітили легковий автомобіль, який відповідав орієнтуванню.

«Тільки-но ми почали їхати в його напрямку, як водій на іномарці почав втікати від нас. Керманич на шаленій швидкості намагався уникнути переслідування, однак зрозумівши, що таким чином втекти йому не вдасться, кинув авто та почав тікати городами жилих будинків. Ми побігли за ним, та вже близько за 500 метрів від дороги затримали його», — розповідає інспектор 1-ї роти батальйону патрульної поліції в Сумській області Дмитро Підопригора.

Громадянин мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, за наявними базами з’ясувалося, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Ніж він залишив у транспортному засобі. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Охтирського відділку поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: