«Інтер» 9 травня влаштує свято для глядачів

08.05.2018

9 травня телеканал «Інтер» присвятить ефір Дню Перемоги. «Увімкнувши «Інтер» з самого ранку, людина цілий день буде в атмосфері свята», – розповіла керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

З 7 ранку в ефірі буде п’ятигодинний телемарафон «Наша Перемога». Вийдуть ексклюзивні репортажі, окрему увагу буде приділено історіям, пов’язаним з антифашистським рухом в Європі. Також будуть прямі включення з акції «Ніхто не забутий. Ніщо не забуте» в Києві і з інших міст – Одеси, Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу.

«Наше завдання – показати, як Україна зустріне День Перемоги. Незважаючи на всі перешкоди і проблеми, які сьогодні існують, більшість людей, я в цьому переконана, святкують День Перемоги і не ставлять під сумніви нашу історію і нашу пам’ять. Ось це обличчя справжньої, нормальної України ми і хочемо показати», – сказала Ганна Безлюдна в інтерв’ю ЗМІ.

О 12.00 в ефірі – улюблений усіма фільм «У бій ідуть одні «старики» – «Інтер» його традиційно показує щороку 9 травня, потім о 13.30 буде прем’єра серіалу «Добровольці». А ввечері – о 20.30 – головна подія Дня Перемоги для всієї країни – великий святковий концерт на «Інтері» «Перемога. Одна на всіх». Серед учасників свята – Володимир Гришко, Надія Мейхер, Злата Огневич, Віталій Козловський, El Кравчук, Міла Нітіч, Влад Ситник, Світлана Тарабарова, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Наталя Валевська, Ольга Цибульська, Іван Березовський, Наталя Гордієнко, Вадим Олійник, групи «Брати Карамазови», «Авіатор», Freedom-Jazz, «Анна-Марія», MenSound. Всього в концерті 27 номерів. І кожен з них – це окрема, закінчена історія зі своїм сюжетом і постановкою. Знамениті військові пісні зазвучать по-новому завдяки сучасним аранжуванням, унікальним номерам і спецефектам.

До Дня Перемоги телеканал «Інтер» реалізував два великих проекти. Телеканал видав третій том фотоальбому «Люди Перемоги», до якого увійшли спогади 100 ветеранів. Серед них – п‘ятеро з Сумської області. Наймолодшому з ветеранів на момент початку війни виповнилось всього 13 років. Своїми спогадами про війну поділились Юрій Васильєв (народився у Шостці, 95 років), Іван Гавриленко (село Хухра Охтирського району, 94 роки), Петро Жадан (село Боромля Тростянецького району, 92 роки), Раїса Сусєва (Білопіля, 93 роки) та Надія Рожкова (хутір Горілий Глухівського району, 90 років). Унікальне видання «Люди Перемоги» можна придбати на сайті polk.inter.ua.

Також разом із глядачами «Інтер» продовжив відновлення пам’ятників загиблим солдатам – в цьому році було відреставровано 11 монументів в семи областях України. Всього за чотири роки акції «Ніхто не забутий» телеканал відновив 28 пам’ятників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: