Сумчанин витратив більше 10 тисяч на судову тяганину з газовиками

09.05.2018

У Господарському суді Сумської області 7 травня відбулось судове засідання по справі за позовом Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до відповідача Публічного акціонерного товариства «Сумигаз», у якому третьою стороною виступає сумчанин Володимир Пономаренко.

Позивач вимагає виконати пункт 3 рішення адміністративної колегії Сумського територіального відділення Антимонопольного комітету України, від 05.10.2017 за № 10, яким зобов’язано:

ПАТ «Сумигаз припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, зазначене у пункті 2 резолютивної частини рішення від 05.10.2017 № 10, шляхом прийняття на абонентський облік ПАТ «Сумигаз» приладів обліку газу, внесених до Реєстру затверджених типів засобів вимірювальної техніки, незалежно від їх типу, назви чи виробника, встановлених у відповідності до вимог погодженої ПАТ «Сумигаз» проектної документації та вимог Кодексу газорозподільних систем на замовлення споживачів, в тому числі громадянина Пономаренка суб’єктами господарювання, які мають відповідні дозволи.

Нагадаємо, підприємство усіма силами намагається зробити так, аби роторні лічильники не з’явилися на газовому ринку Сумської області.

Сумчанин Володимир Пономаренко, який хоче у своїй квартирі встановити роторний лічильник, вже два роки воює із ПАТ «Сумигаз». За весь час «тяганини» він витратив більше 10 тисяч гривень, а за рік без газу у нього з’явилися проблеми зі здоров’ям.

За результатами розгляду справи судом оголошено перерву до 17 травня, 12:00.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: