У Сумах похід у дитячий парк закінчився для дівчинки травмпунктом

09.05.2018

Сумчанка Вікторія Полоз звертає увагу міської влади на небезпеку, яка чатує на малечу у дитячому парку. Так, її донечці після відвідування зони відпочинку довелося накладати шви у травмпункті. Напівзруйновані кам’яні скульптури, з яких стирчить арматура, загрожують здоров’ю дітей, наголошує мама і просить владу негайно провести ревізію.

“Поход в детский парк закончился поездкой в травмпункт. Ребенку наложили 3 шва!Уважаемые, руководители города, нахождение детей в ”детском” парке напрямую угрожает жизни детей. Давая разрешение на размещение торговых точек, вы получаете приличные деньги. Интересно куда они идут? Почему когда вы убирали тополя , не позаботились о каменных скульптурах, которые в полуразрушенном состоянии , со сколами и торчащей арматурой. Парк требует срочной ревизии!Детям находиться в нем не безопасно!Прошу распространить всех у кого есть дети и кто отдыхает в нашем детском парке”, – звернулася жінка у Фейсбуці.

Підтримав заклик сумчанки навести лад у парку “Казка” місцевий адвокат Сергій Качанов, адресувавши питання секретарю міської ради Андрію Баранову:

“Скульптури там дійсно розвалені та небезпечні. Безпечна територія парку – це турбота комунального підприємства, що фінансується коштами платників податків нашої територіальної громади. Керівництво підприємства не може забезпечити безпечне перебування наших дітей на території парку?

Андрій Баранов тегнув тебе бо міського голову чомусь не можу.

Andriy Kramchenkov прошу підтримати”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: