У Сумах працюватимуть 19 пунктів ЗНО

10.05.2018

Управління освіти і науки Сумської міської ради доводить до відома класних керівників, випускників та їхніх батьків перелік закладів освіти міста, на базі яких проводитиметься зовнішнє незалежне оцінювання в 2018 році.

Усього таких 19. Розташовані вони будуть у СумДУ, СНАУ, СумДПУ ім. А. С. Макаренка, Машинобудівному коледжі СумДУ, Сумському коледжі економіки і торгівлі, коледжі СНАУ, Сумському хіміко-технологічному центрі професійно-технічної освіти, Сумському міжрегіональному вищому професійному училищі, Сумському центрі професійно-технічної освіти, Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну та у п’яти школах.

Допуск на пункти тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50 з за наявності наступних документів:

сертифікат ЗНО,

документ, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені у сертифікаті);

запрошення-перепустка.

Випускник має взяти із собою на тестування ручку з пастою чорного кольору, а краще дві або три, для виконання сертифікаційної роботи.

Учаснику ЗНО забороняється використовувати в пункті ЗНО та мати при собі протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими технічних засобів і пристроїв (розділ ІІІ, пункт 3 наказу МОН від 10 січня 2017 року № 25).

Цього року інструктори в аудиторії звертатимуть особливу увагу на наявність в учасників смарт-годинників. Випускникам радять залишити їх удома або ж у спеціально відведеному для речей місці, адже в разі виявлення в учасників тестування смарт-годинників, а також мобільних телефонів, навушників, флеш-накопичувачів, USB-кабелів тощо, учасник змушений буде залишити пункт проведення ЗНО достроково, а результат виконання тесту буде анульовано.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: