Порушника заманили на зустріч новиною про виграний приз

10.05.2018

Охтирчанин з активною громадською позицією не зміг байдуже проїхати на велосипеді повз сміттєву купу, яка «виросла», ніби гриби після дощу, у хвойному лісі неподалік вулиці Фебенка  Чоловік віднайшов на стихійному звалищі конверт однієї з транспортних компаній, на якому було вказано ім’я, прізвище, місце реєстрації та мобільний номер телефону. З даною інформацією чоловік навідався до інспекції з благоустрою.

На фото: Лейтенант Андрій Фесенко та начальник інспекції з благоустрою Михайло Корабельський на місці сміттєвого «злочину»

Далі події розгорталися за наступним сценарієм. На мобільний номер телефону підозрюваному у сміттєвому злочині надійшов дзвінок від нібито працівників транспортної компанії, з якого він дізнався про виграш призу. Для цього чоловіку необхідно було з’явитися за вказаною адресою у відповідне місце. Але замість довгоочікуваного подарунка на чоловіка чекали поліцейські, начальник інспекції з благоустрою та представники ЗМІ. Підозрюваного в злочині проти природи забрали і попрямували до лісу. Ще не встигли зануритися у хвойний рай, як лісові околиці нагадали про свинолюдей, з вуст яких хоч і не лунає хрюкання, але вчинки красномовно говорять самі за себе.

На фото: На під’їзді до лісового масиву поблизу вулиці Фебенка в районі Гусинки «красується» стихійний смітник, який час від часу прибирають комунальники

Смердючу купу з відходами людської життєдіяльності вже встигли облюбувати мухи та інші набридливі комахи. Серед непотребу – дитячі задзюрені підгузки, поламані іграшки, куряче пір’я з нутрощами, пакунки з-під ліків та цигарок. До речі, у пакеті з покупками підозрюваного – такі ж тютюнові вироби. Проте чоловік все заперечує та починає надзвонювати своєму зятю та доньці.

До будинку рідні підозрюваного рукою подати – хвилин десять пішки, а на транспорті й того менше. Донька починає все заперечувати, мовляв, весь непотріб палиться у твердопаливному котлі, а органіка йде на компост. На що Михайло Корабельський слушно зауважив, що відсутність договору на вивіз сміття тягне за собою відповідальність у вигляді суми штрафу від 340 до 1360 грн. Іграшки не викидають, бо діти, а їх двійко у родині, бавляться й поламаними.

Михайло Анатолійович виписав порушнику адміністративний протокол, який буде розглядатися адміністративною комісією за місцем прописки підозрюваного: у с. Грінченкове, Чупахівської ОТГ.

На фото: Представник інспекції з благоустрою на власні очі переконався, що чоловік, на якого був складений протокол, прибраву лісі стихійний смітник

Джерело: roxolana.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: