Жіночі крики привели патрульних до збіговиська наркоманів

10.05.2018

Днями на вулиці Партизанській екіпаж патрульної поліції почув жіночі крики, які йшли з галявини за нежилим будинком.

Поліцейські направилися туди, аби з’ясувати, в чому справа. Коли підійшли до місця, звідкіль лунали крики, то побачили там 3 чоловіків та жінку. Один із них одразу кинувся навтьоки, а за декілька хвилин, не реагуючи на вимоги поліцейського залишатися на місці, до нього приєднався ще один із чоловіків. Інспектор патрульної поліції побіг за ним та надалі затримав його, у цей же час інший екіпаж затримав іншого втікача. Охоронці порядку застосували до них кайданки.

Під час обслідування місця, де перебували вказані громадяни, патрульні виявили посуд із залишками невідомої речовини, пляшки із невідомою рідиною та шприци з залишками цієї ж рідини.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу. 27-, 30-, та 31-річних чоловіків доправили до Сумського відділку поліції.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: