На Сумщині звільнили директора школи

10.05.2018

Як повідомили в Кролевецькому районному суді, надійшла позовна заява громадянки Д. до відділу освіти Кролевецької районної державної адміністрації (третя особа Кролевецька районна рада) щодо скасування наказу про звільнення та поновлення на посаді.

Позивачка просить скасувати наказ відділу освіти Кролевецької районної державної адміністрації про її звільнення з посади директора Спаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів як незаконний та поновити її на посаді. Судове засідання призначено на 25 травня на 10.00 годину.

Натомість, як повідомили на фб-сторінці “Освіта Кролевеччини”, 3 травня відбулося розширене засідання ради директорів району при відділі освіти Кролевецької РДА. На порядок денний було винесене питання конфлікту, який спричинило звільнення з посади директора Спаської ЗОШ Дейнеко С. М.

“Директори шкіл вкрай стурбовані упередженим відношенням батьківської громадськості, сільським головою с. Спаське до особи новопризначеного начальника відділу освіти Жолобка С. І. та його кадрових рішень”, –  йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що директори шкіл району вирішили звернутися з листом до голови Сумської ОДА Миколи Клочка, керівництва Департаменту освіти та науки Сумської ОДА, районного керівництва, в якому виклали свою думку та прохання покласти край брудним іграм і надати можливість відділу освіти та безпосередньо його начальнику займатися нагальними освітянськими питаннями для стабільної і спокійної роботи галузі освіти району.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: