У Сумах піймали водія-наркомана

11.05.2018

За добу поліцейські викрили п’ятьох жителів області у зберіганні наркотиків.

Патрулюючи вулиці міста Суми, у поле зору поліції потрапив водій мотоциклу, який пересувався містом без номерних знаків. Його вирішили зупинити та перевірити. Під час поверхневого огляду в сумці 31-річного чоловіка, який уже мав не одну судимість за плечима, правоохоронці знайшли шприц, заповнений рідиною, схожу на наркотичну.

Іншого 20-річного сумчанина викрили по вул. Горького. У юнака в кишенях знайшли два поліетиленових пакетика з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожу на амфетамін. 

Двох поціновувачів марихуани віком 37 та 44 років викрили і дільничні працівники Сумського районного відділення. Вони під час перевірки домоволодінь жителів с. Низи та с. Стецьківка знайшли згортки з марихуаною. А в одному із сіл Липоводолинського відділення поліції оперативники викрили 53-річного чоловіка, у якого вдома під час санкціонованого обшуку виявили та вилучили близько 20 грамів марихуани. 

Усі вилучені речовини працівники поліції направили на експертне дослідження. А у відношенні всіх фігурантів відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: