Прокуратура подала до суду на “Укрнафту”

11.05.2018

Вивченням стану законності щодо сплати рентної плати за користування надрами на території Охтирського району встановлено, що з боку ПАТ «Укрнафта» має місце заборгованість з рентної плати за користування надрами для видобування природного газу в сумі 12 251 772,37 грн.

Такий стан речей суттєво перешкоджає наповненню державного та місцевого бюджетів, що в свою чергу ослаблює економічні основи Держави та місцевого самоврядування, позбавляє органи державної влади та органи місцевого самоврядування можливості в подальшому здійснювати за рахунок таких надходжень фінансування державних та регіональних програм, проводити будівництво, розвивати інфраструктуру та вживати інших заходів щодо підвищення економічного благополуччя України.

З метою усунення встановлених порушень Охтирською місцевою прокуратурою подано позовну заяву до окружного адміністративного суду м. Києва про стягнення з ПАТ «Укрнафта» податкової заборгованості в сумі 12 251 772,37 грн. Наразі, відкрито провадження та судовий розгляд справи триває, повідомляє Охтирська місцева прокуратура.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: