У ДТП загинув прикордонник

12.05.2018

Аварія сталася на Глухівщині, неподалік від КПП «Бачівськ».

Вранці «Нива», якою керував 31-річний глухів’янин, рухалася в бік міста по міжнародній трасі Київ – Москва, як раптом опинилася в кюветі і перевернулася. Водій загинув на місці, а пасажир, якому 36 років, з отриманими травмами опинився на лікарняному ліжку. Чоловікові пощастило, що, незважаючи на п’яту годину ранку, небайдужі люди, котрі помітили перевернутий автомобіль, повідомили в поліцію.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Як розповів в. о. начальника поліції Роман Невожай, керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння або з недотриманням правил дорожнього руху – це завжди погано, так як подібні дії часто призводять до трагедії. До того ж такий водій піддає небезпеці не тільки самого себе, а й інших учасників дорожнього руху. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження відповідно до вимог ч. 2 ст. 286 КК України, у рамках якого призначено низку експертиз, у тому числі технічного стану транспортного засобу. Крім того, з’ясовуються причини і обставини аварії.

Вдалося дізнатися, що загиблий служив прикордонником на міжнародному пункті пропуску. Був одружений і дітей не мав, проживав із матір’ю. Що стосується постраждалого пасажира – то він знаходиться на госпіталізації в Глухівській лікарні.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: