Напередодні Дня матері опозиціонери Сумщини висадили 120 кущів троянд біля Шосткинського пологового будинку

12.05.2018

13 травня у світі відзначають День матері. До свята чоловіча половина представників ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ зробила подарунок всім матерям Шостки та пологовому відділенню Шосткинської ЦРЛ.

11 травня голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко, депутат Сумської обласної ради Володимир Пилипейко і його помічник з юридичних питань Дмитро Єфіменко, депутат Шосткинської міськради Віктор Калиновський разом з працівниками пологового будинку своїми руками створили клумбу і висадили 120 кущів сортових троянд.

Змінивши ділові костюми на зручний одяг, політики взялися готувати клумби і висаджувати квіти. Спочатку розпушили землю, а потім висаджували і поливали троянди. Така приємна робота на свіжому повітрі додає бадьорості і заряджає позитивною енергією на цілий день, ділиться депутат обласної ради, голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській обласній раді Олександр Стрельченко: «Кожна жінка любить квіти, тому ми впевнені, що ці троянди піднімуть настрій молодим мамам. Таким чином ми хочемо віддячити всім жінкам за любов, терпіння і доброту. А коли будуть приходити в пологовий будинок тата, вони будуть усвідомлювати, що діти – це квіти життя».

Крім того він зазначив, що політична сила, яку він представляє, буде робити все можливе, щоб діти жили у мирі і благополуччі. А від влади вимагати підвищення стандартів для поліпшення життя молодих сімей.

«До дня матері ми вирішили зробити подарунок всім сьогоднішнім і майбутнім мамам Шостки, висадивши біля пологового будинку ці красиві квіти», – сказав Володимир Пилипейко, звертаючись до присутніх.

Саджанці вирощені в Буринському розпліднику і адаптовані до клімату північного регіону, а також оброблені для кращої їх приживлюваності.

«Сьогодні ми висадили 120 кущів троянд біля пологового будинку – там, де жінка отримує новий статус, можливо, один з найголовніших у житті – мама. Я думаю, клумба буде радувати не тільки породіль і їх сім’ї, а й усіх городян, які будуть проходити повз», – зазначив Дмитро Єфіменко.

Представникам ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ за подарунок подякував головлікар Шосткинської ЦРЛ Олег Штогрин: «З початку року в Шостці зберігається позитивна динаміка збільшення народжуваності. У нас хороший пологовий будинок, хороший персонал, сучасне обладнання. Але все повинно йти в комплексі. І тому доглянута територія біля пологового будинку буде сприяти гарному настрою породіль, і як наслідок, швидкому їх одужанню. Ми вдячні депутатам, які пішли нам на зустріч і допомогли створенню такої краси».

А опозиціонери вже планують облагородити прилеглу територію, зокрема, встановити в прилеглому садку лавочки для зручності відвідувачів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: