На Петропавлівській горіла квартира у п’ятиповерхівці

13.05.2018

12 травня о 17:28 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул.Петропавлівській обласного центру. На гасіння було направлено відділення чергових караулів 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин.

По прибутті на місце виклику вогнеборці встановили, що загоряння сталося у квартирі на третьому поверсі. Утворилось сильне задимлення, яке поширилось на сусідські помешкання та верхні поверхи. Працювати довелось в апаратах для захисту органів дихання. Під час проведення розвідки на третьому поверсі із сусідньої квартири з місцем пожежі, де також утворилось задимлення, вогнеборці евакуювали трьох дітей (2010, 2013, 2016 р.н.). У димовій пастці опинилися двоє мешканок п’ятого поверху. Рятувальники одягли жінкам (1959, 1960 р.н.) маски від захисних апаратів і вивели із небезпечної зони. Медична допомога людям не знадобилася.

О 17:54 осередок загоряння в квартирі вдалось локалізувати. О 18:39 пожежу ліквідували. Всього на гасіння було залучено 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – коротке замикання електромережі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: