Стали відомі подробиці пожежі у центрі Сум

13.05.2018

До квартири жінки, яка проживала на третьому поверсі п’ятиповерхівки на вулиці Петропавлівській, хтось постукав у двері. Відчинивши вхідні двері, громадянка побачила маленьку сусідку, яка стояла разом із двома своїми молодшими братиками. Дівчинка повідомила, що в їх квартирі сталося загоряння ліжка, тож вона забрала братиків та вирішила попрохати допомоги в сусідки. Жінка забрала дітей до своєї квартири та викликала поліцейських з пожежниками.

Першими на виклик приїздили патрульні поліцейські, які вивели трьох неповнолітніх (дівчинка 2010 р., хлопчики 2013 та 2016 р.) на вулицю та на час евакуації мешканців будинку посадили до патрульного автомобіля Toyota Prius.

За лічені хвилини на місце прибули вогнеборці, які розпочали ліквідовувати пожежу та разом з охоронцями порядку евакуйовувати людей із задимленого будинку.

Під час спілкування з дітьми інспектори з’ясували, що їх матір знаходиться на роботі. Патрульні зв’язалися з нею та згодом передали їй дітей.

Працівники ДСНС в Сумській області повністю ліквідували пожежу. Нагадаємо, за їхньою інформацією, припустима причина загоряння — коротке замикання електромережі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: