У мерії Сум обговорили загибель школяра

14.05.2018

Сьогодні під час апаратної наради в мерії було піднято питання страшної аварії в Білорусі, внаслідок чого загинув 12-річний учень із Сум.

Як повідомила під час апаратної наради начальник міськуправління освіти Антоніна Данильченко, такий факт дійсно є, проте була це футбольна команда, як повідомлялося раніше, чи ні – поки до сих пір невідомо. За її словами, автобус формувався не в місті Суми, а в Краснопіллі, звідки 8 квітня поїхав у дорогу. В автобусі перебувало двоє учнів із Сум.

За словами заступника міського голови Максима Галицького, загиблий є сином завідувачки одного з відділень дитячої лікарні. Оскільки це було за кордоном, то зараз буде вирішуватися питання доставки тіла спеціалізованим транспортом у м. Суми. На це, за попередніми підрахунками, необхідно близько 40 тис. грн.

Вислухавши, мер міста доручив зв’язатися з батьками загиблого і з’ясувати, яка додаткова допомога потрібна і попросив підлеглих опрацювати питання фінансування.

Як стало відомо, другий хлопчик із Сум, який був травмований, зараз знаходиться в лікарні та, як запевняє начальник управління освіти, його стан наразі стабільний.

Нагадаємо, ДТП з дітьми відбулося в Кам’янецькому районі в Білорусі вранці 13 травня. Внаслідок зіткнення пасажирського Renault Master з вантажівкою сумчанин 2005 року народження, який перебував на передньому сидінні автобуса, загинув. Ще 6 дітей були тяжко травмовані.

Джерело: 0542.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: