У Сумах на продовольчому ринку обікрали чоловіка

14.05.2018

Протягом вихідних днів працівники поліції розкрили шість майнових злочинів. Одразу три повідомлення про крадіжки велосипедів надійшли до працівників поліції Охтирки, Шостки і Недригайлова. Заявники поскаржились на зловмисників, що поцупили їх транспортні засоби. Розшукали їх дільничні, оперативники та працівники групи реагування патрульної поліції, які викрили 57-річного охтирчанина та мешканця Недригайлівського району, а також 29-річного шосткинця. Викрадені велосипеди правоохоронці вилучили та повернули власникам.

Розкрили крадіжку двох мобільних і сумські оперативники. Вони встановили, що 31-річний сучанин, знаходячись на території продовольчого ринку вкрав телефони у 29-річного чоловіка.

Ще двох майнових злодіїв викрили в Білопільському та Шосткинському районі. Зловмисники спокусились на гроші своїх знайомих. І якщо 43-річна жінка поцупила банківську картку свого 54-річного приятеля, з якої зняла тисячу гривень, 37-річний чоловік обікрав 75-річну односільчанку, у якої забрав п’ять тисяч гривень.

У відношенні всіх фігурантів працівники поліції відкрили кримінальні провадження, в рамках яких їх продовжують перевіряти на причетність до інших майнових злочинів. В залежності від ступеня тяжкості вчинення злочинів зловмисникам за крадіжки за ст. 185 Кримінального кодексу України загрожує покарання у вигляді штрафу чи позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: