В Охтирці обікрали СТО

14.05.2018

Про двох невідомих чоловіків, котрі несуть явно крадену річ, до поліції Охтирки близько опівночі повідомив випадковий очевидець. На місце, вказане свідком, негайно вирушив черговий наряд поліції охорони, де й затримав двох охтирчан, котрі переносили поцуплену з найближчої СТО стійку для шин.

Обох громадян доправили до Охтирського відділу поліції та опитали. Там з‘ясувалось, що, не маючи грошей на придбання горілки, зловмисники вирішили роздобути їх крадіжкою металевих виробів. А тому спочатку намагались вкрасти дорожній знак. Однак через брак фізичної сили їм не вдалося його демонтувати, і вони звернули увагу на іншу металеву конструкцію.

«Така оперативність реагування на повідомлення громадян про вчинення злочинів та правопорушень стала можливою завдяки єдиній системі зв‘язку між черговими нарядами всіх служб та підрозділів поліції. Тож зараз наряди поліції охорони мають можливість прибувати на виклики протягом буквально 2-5 хвилин, і на місці затримувати зловмисників, – коментує подію начальник Управління поліції охорони Сумської області Олег Антонюк. – До того ж, слід подякувати і небайдужому свідку події, котрий не залишився осторонь, і вчасно сповістив про факт крадіжки до поліції».

Наразі слідчі вже відкрили щодо обох «мисливців» за металом кримінальне провадження за ознаками ст. 185 КК України «Крадіжка», та перевіряють їх на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Громадянам загрожує покарання від чималого штрафу до 3-х років ув‘язнення, втім, остаточну крапку в їх справі поставить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: