Три автобуси везуть 19 школярів із Білорусі на Сумщину

14.05.2018

Наразі школярі їдуть по території Вінницької області Як зазначив очільник Сумщини Микола Клочко, обласна влада постійно тримає зв’язок із педагогами, які супроводжують дітей. Усі школярі, котрі їдуть додому, наразі в задовільному стані.

За словами директора обласного Департаменту освіти і науки Вікторії Гробової, на Сумщину повертаються 19 дітей із міст Сум і Глухів та із Великописарівського і Краснопільського районів.

«У першому із автобусів разом з вчителем їдуть сім школярів із Великої Писарівки, – повідомив начальник відділу освіти Великописарівської райдержадміністрації Сергій Дмитриченко. – Я їм телефонував, діти почувають себе добре».

Нагадаємо, шестеро дітей залишаються в лікарні. Один хлопчик загинув. Усього з Польщі в Україну поверталося 26 школярів.

За дорученням голови облдержадміністрації, керівник апарату облдержадміністрації Дмитро Живицький та начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій Бутенко сьогодні вирушили у Брест, де безпосередньо триматимуть зв’язок із батьками і близькими вже на місці події.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: