Мати постраждалого школяра розповіла про обставини трагічної поїздки

14.05.2018

Діти, які потрапили у моторошну аварію поблизу Бреста у Білорусі, не були членами футбольної команди, а їхали до Польщі з туристичною метою. Щоправда у програмі був товариський футбольний матч. Усі хлопці були з різних міст Сумської області.

Жителька Сум Людмила Коровай – мати одного з хлопчиків, який постраждав унаслідок страшної аварії під Кам’янцем. За її словами, про трагедію їй сповістили о 16:00 13 травня, а вже о 5:00 наступного дня вона була у Бресті. 14-річний син жінки наразі перебуває у дуже важкому стані (черепно-мозкова травма) у реанімації Брестської обласної лікарні та є нетранспортабельним.

“Поїздка до Польщі була туристичною, її організували для школярів із Сумської області. Поїхали діти з однієї області, але з різних шкіл. Навіть з різних міст. У програмі був товариський матч, звідси і з’явилася всюди інформація про те, що діти – футболісти”, – зазначила Людмила. Водночас вона додає, що водій автобус, на якому їхав і її син, зараз перебуває у слідчому комітеті та після ДТП госпіталізації не потребував. “Чому водій вибрав маршрут через Білорусь? Вони вирішили об’їхати платну дорогу, яка йде по Польщі”, – констатувала мати постраждалої дитини.

Нагадаємо, страшна аварія трапилась у неділю, 13 травня, вранці. Поблизу Бреста, у Кам’янці, автобус із дітьми врізався в автонавантажувач. Унаслідок цього загинув 13-річний хлопчик із Сум, ще один – у комі, п’ятеро – у тяжкому стані. Батьки та рідні постраждалих дітей нині перебувають у Бресті в лікарні, де медики борються за життя школярів. Тіло загиблого хлопця з-за кордону доправлять спеціалізованим літаком.

Джерело: 24tv.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: