У Ромнах школярки натрапили на людські останки

15.05.2018

Звичайна прогулянка для двох юних жительок Ромен закінчилася моторошною знахідкою: дівчата виявили людський череп неподалік одного з навчальних закладів міста. Налякані школярки одразу ж повідомили батькам, а ті подзвонили в поліцію. Як залишки людського скелету опинилися біля школи, з’ясовують правоохоронці.

Катаючись велосипедами в районі Засулля, місцеві дівчата заїхали до провалля, що напроти «восьмої» школи. Зовсім неочікувано школярки натрапили на незрозумілий предмет. Опинившись ближче, розгледіли в ньому не що інше, як череп людини, який лежав на поверхні землі поблизу величезної калюжі. Дівчата відразу ж розповіли про моторошну знахідку батькам, а ті повідомили в правоохоронні органи.

Експерти говорять, що, безсумнівно, череп людський, та поки фахівці працюють над установленням інших детальніших ознак дивної знахідки. За словами Оксани Рябенької, заступника начальника слідчого відділення Роменського відділу поліції, неподалік місця знахідки розташоване кладовище, імовірно, рештки могли потрапити до провалля звідти. Можливо, їх притягнули пси.

Наразі правоохоронці відкрили провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (убивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Призначені ряд експертиз, проводяться слідчі дії.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: