Сумчанин у буханці хліба знайшов хруща

15.05.2018

Багато хто впевнений, що на таких виробництвах, як молокозаводи або, скажімо, хлібозаводи, дотримується ідеальна чистота, а, значить, нічого зайвого у готовий продукт потрапити не може. На жаль, але навіть найсуворіші санітарні умови не є гарантією того, що в куплених вами продуктах ви не знайдете неприємний сюрприз.

З таким випадком минулого тижня зіткнувся сумчанин Віктор, який купив хліб в одній із місцевих торгових мереж:

– Ось купив буханку хліба. Прийшов додому, став різати і, на жаль, зіпсував апетит і собі, і своїм близьким. Усередині свіжої буханки виявився запечений хрущ! На жаль, я не взяв чек у магазині, де купив хліб. Але все ж звернуся в захист прав споживачів, щоб підприємство перевірили на предмет дотримання санітарних умов, адже, виходить, що в цеху, де замішують тісто, у них літають жуки?

За коментарями щодо цієї ситуації ми звернулися на підприємство, де був виготовлений куплений Віктором хліб. Там сказали, що самі не можуть зрозуміти, як це сталося. Можливо, хтось із працівників випадково приніс жука на одязі. Незважаючи на відсутність чеку, керівництво підприємства готове компенсувати моральну шкоду покупцеві, що вже можна вважати плюсом до іміджу виробника. Але ми все ж сподіваємося, що з даної ситуації вони зроблять для себе висновки і вживуть усіх заходів, щоб подібне не повторилося.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: