Жінка обкрадала хвору сусідку

15.05.2018

За минулу добу поліція розкрила чотири крадіжки.

У Лебедині працівники поліції встановили, що 31-річна мешканка міста, проживаючи у багатоповерхівці, здійснювала догляд за хворою сусідкою по під’їзду, і, маючи вільний доступ до її речей, потроху викрадала з чужої банківської картки гроші та привласнювала їх.

До Тростянецького відділу поліції із заявою про злочин звернувся місцевий житель. Як з’ясувалося, після перебування у нього вдома в гостях знайомої, він виявив пропажу грошей у сумі 870 гривень. У ході нетривалих слідчих заходів поліцейські швидко з’ясували, що саме 33-річна жінка і вчинила крадіжку грошей шляхом вільного доступу. Частину викрадених коштів поліція вилучила і повернула власнику.

У селі Мошенка Охтирського району поліцейські затримали місцевого жителя за крадіжку з приватного домогосподарства. Встановлено, що 38-річний чоловік, винаймаючи для проживання будинок у місцевого жителя, розпорядився чужим майном, як своїм, і викрав із будинку металеву плиту пічного опалення, плануючи здати її на брухт.

У Серединобудському районі місцева поліція затримала 40-річного чоловіка, який вночі проник до нежилого будинку жительки села Стягайлівка та викрав звідти дві медалі часів СРСР та килим. 

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: