На проспекті Лушпи затримали автівку, в якій перевозили наркотики і зброю

15.05.2018

Нещодавно опівночі,на проспекті Михайла Лушпи поліцейські зупинили автомобіль Fiat Doblo, водій якого рухався з порушенням ПДР. Під час перевірки документів, поліцейські помітили, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння.

У присутності двох свідків чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. Надалі під час складання адміністративних матеріалів за ст. 130 (відмова від проходження освідування на стан сп’яніння, водієм, який керує транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП, охоронці порядку помітили, що один із трьох пасажирів авто дуже нервує та намагається залишити місце події.

Патрульні провели відносно нього поверхневу перевірку та виявили згортки з насінням, схожим на насіння коноплі, пристрій для вживання наркотичної речовини з характерним нашаруванням, згорток із речовиною, схожою на наркотичну, та пакетик із порошкоподібною речовиною невідомого походження.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Далі під час огляду автомобіля був виявлений предмет, схожий на пістолет, 3 набої, 27 поліетиленових пакетиків із порошкоподібною речовиною та 3 пакетики з речовиною, схожою на канабіс.

На водія патрульні склали протокол за ст. 130 (відмова від проходження освідування на стан сп’яніння, водієм, який керує транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП, слідчий вилучив знайдені предмети. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: