Сумчани знайшли особисті фото “скандальної” патрульної

15.05.2018

Як ми повідомляли, 13 травня сумчанин зняв з вікна своєї квартири відео, як двоє патрульних, дівчина та хлопець, знущаються над нетверезим чоловіком на лавці. Особливій критиці піддалися дії молодої жінки, яка активно застосовувала фізичну силу стосовно людини.

Фото Геннадія Мінаєва

За інформацією заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, героями скандалу стали лейтенант поліції Аліна Ковальова та поліцейський Владислав Бойцун. За неофіційною інформацією, Ковальва – коп із першого набору, до поліції працювала у “Сільпо”. Вона розлучена, отримує аліменти на дитину. Бойцун – коп з останнього набору, пропрацював близько двох місяців. До поліції офіційно не працював.

Користувачі Фейсбуку знайшли сторінку дівчини-патрульної. На ній – кілька особистих фото і “філософських” цитат, серед яких вирізняється найбільш “глибока”: “Я самый четкий розп.здяй!”. Щоправда, судячи з дати дописів, дівчина сторінку не відвідувала уже років 5:

А це вже фото з останнього скандального відео:

Нагадаємо, патрульні, яких зафіксували на відео, відсторонені від несення служби. За даним фактом призначено службове розслідування. Сумською місцевою прокуратурою 14 травня розпочато кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень працівниками поліції, що супроводжувалося насильством. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 2 ст. 365 КК України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: