«Справедливість» підтримує виборчу реформу

15.05.2018

За весь час своєї незалежності Україна потерпає в болоті корупції та брехні. У 2011 році Віктор Янукович і Партія регіонів повернули мажоритарну систему, аби отримати парламентську більшість після виборів до Верховної Ради-2012. Відтоді виборчий процес став «підводним камінням» для життя багатьох українців. Закриті списки, незліченна кількість реклами та обіцянок, які так і залишились невиконаними. Нова влада, яка прийшла після Януковича, також не зробила жодного кроку для зміни виборчого процесу, що говорить про корисність даних законів і для неї.

15 травня стартувала Всеукраїнська акція «НІ виборам за законом Януковича», мета якої прийняття виборчої реформи, що стане великим кроком до змін. О 9 годині ранку під стінами Сумської обласної ради зібрались представники різних політичних партій та громадських організацій, серед яких були присутні і члени партії «Справедливість», аби підтримати новий порядок проведення виборів.

Нова реформа передбачає відкриті списки на всеукраїнському та регіональному рівні. Це дозволить виборцю контролювати виборчий процес, партії будуть висувати лише гідних кандидатів, щоб не псувати імідж політичної сили та інших кандидатів. Підкуп не гарантуватиме результату, а у парламенті будуть пропорційно представлені інтереси громадян з усіх регіонів країни.

«Нами керує злочинне угрупування, яке не дає можливості розвиватись країні, а навпаки – псує імідж та рівень життя» – так описують владу прості сумчани, які теж прийшли підтримати реформу виборчого процесу.

Залишається тільки всім серцем сподіватись, що нові реформи прийдуть в Україну. Всі перемоги починаються з нас самих. Рух «Справедливість» – за чесні вибори!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: